Let Problem go and Do what you wanna do Shake it off at Nights. Stay High and Be Fancy. Animals, Anaconda and a Dark Horse are Happy.

Tot i que una mica tard per escoltar-los tots, afirmo que per resumir l’any musical no hi ha res com entretenir-se a mirar tots els mashups del 2014.

La gent s’està tornant molt bona

Cada vegada has de baixar més la barra de la pàgina de youtube per trobar vídeos que no tinguin ben lligada la música o que no t’agradin. Felicitats a tots els que heu dedicat hores i hores a fer que les lletres i melodies tinguin sentit juntes.

Mashup Germany: aposta segura 

Si vols professionalitat i no perdre el temps tens aquests DJ alemanys  que ho volen posar absolutament tot, ja sigui a capella, amb només la melodia, o ambdues. Hi ha els clàssics: All About that Bass, Let it go, Shake it off. Tot enllaçat amb els dos èxits d’Avicii The Days i The NightsI un final que t’emocionarà

Pop Danthology: el rei dels caps d’any

No només un bon mashup, sinó també un gran editatge de vídeo. Segons Huffington Post, Daniel Kim s’ha estat prop de 180 hores preparant-lo. I ell mateix ens ho ha volgut mostrar fent el making off i també la filosofia dels mashups. Un ritme més pausat que el dels alemanys però que no té treva. El perfecte per recomanar als que els mashups no els convencen. Amb dues perles que no trobaràs a altres llocs: Uptown Funky i Adore You. I amb Ice Bucket Challenge inclòs!

DJ Earworm: la lletra més ben enllaçada

Amb uns canvis molt més arriscats que els altres dos i amb un ritme frenètic, aquest any United States of Pop ens deleita amb les cançons Top dels Top en les llites. Taylor Swift, Pharrell Williams, Meghan Trainor i Ariadna Grande són els grans protagonistes. Un mashup gens novedós pel que fa a cançons però que et passarà volant. 

AnDyWuMUSICLAND TOT a la graella

Has trobat a faltar Counting Stars , Chandelier? Mil més? Doncs aquesta és la teva solució. Aquest DJ ha agafat 88 cançons i les ha posat de totes les formes possibles, com si en una maleta de mà hi volguéssim posar l’equipatge per dos mesos. Que potser no estarà tant aconseguit amb ritme com els altres tres? Quan es tracta de recordar l’any musical, és igual! N’hi ha tants, de videoclips, que fins i tot en trobaràs del 2013 de regal. Un mashup que et deixarà clar que el twerking ha estat present a gairebé tots els videoclips de l’any.

MBMMIXES16 La meva recomenació per fer una bona coreografia

Aquest DJ ha optat per un ritme més constant que permet coreografiar-lo. Un dels meus preferits de l’any, potser pel fet que This is how we do hi té un paper més rellevant que els altres. I per la magnífica combinació de Chandelier i Me and my broken heart .

El gran oblidat – Love runs out

Quan preguntaven per la ràdio quina cançó creies que era la millor del 2014, només tenia el pensament posat en aquesta de One Republic. No es troba a cap mashup destacat d’enguany.

*Absolutament en tots els mashups hi ha la idea de dona com objecte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s