10 frases que diem el dia que canviem l’hora

Cada any ens toca escoltar les mateixes parides el dia que canviem l’hora. Un déjavu etern que durarà fins que algú amb seny se n’adoni que això és una pèrdua de temps. És tant inútil la informació que es repeteix una i una altra vegada com la gent que no se’n recorda. No sé si és per la falta de notícies del dia d’avui, o bé per la comoditat de donar una informació d’agenda setting. Oju, i en portada!

En fi, aquí les teniu

  1. “Avui dormirem una hora més”

Elemental estimat Watson, si a les 3 són les 2 doncs sí, dormirem una hora més. Si això ho fas un dissabte la major part de la humanitat estarà tan enfeinada suportant la ressaca de diumenge que ni se n’adonarà. I per la resta que tingueu un rellotge biològic ultrasensible, calleu i deixeu-nos dormir.

2. “A mi m’agrada més el canvi d’horari d’estiu”

Faltava la polèmica, és clar, en un tema tan rellevant com que canvien l’hora com cada putu any. Sí, és clar, el que divideix la societat és si prefereixes el canvi d’estiu o d’hivern. He vist gent pel carrer apallissant-se per això. Aquests els hi canviaria l’hora del forn, aviam com la tornen a posar.

3. “El canvi d’hora serveix per gastar menys energia”

Sempre surt l’analista amb les seves dades contrastades que diuen que gastem menys per endarrerir l’hora. Aquest normalment afegirà les dades històriques del fet que canviem l’hora. Apassionant. I vigileu que si aquest està a l’habitació…

4. “Però si es fa més d’hora de dia també ho fa de nit, i has d’obrir abans els llums hehehehe”

L’anarquista i el graciós a la mateix frase, insuperable. Si no fos pel petit detall… que això ho portes repetint TOTA LA VIDA!

5. “Ei, recordeu que demà canvien l’hora!”

Sort que tenim l’amic previsor, per si de cas no hem sentit la mateixa frase mil vegades a la tele, la ràdio i a més EL MÒBIL ENS HO CANVIA  AUTOMÀTICAMENT!

6. “Què? Que avui canvien l’hora?”

I si tenim l’amic previsor, també tenim el despistat, podria passar un elefant amb bicicleta pel seu costat, que no se n’adonaria. Consell: eviteu quedar amb aquest l’endemà, que en comptes de mirar l’hora al mòbil ho farà al rellotge de la cuina.

7. “Jo em quedo despert”

Perquè tothom sap que un dissabte a la nit és el millor que pots fer. I ja que estàs fes la parida de demanar un desig a les 23:23. Pringat.

8. “Quedem-nos fins a les 3 perquè tornin a ser les 2”

La variant de l’anterior. Típic amic que vol fer una ouija, o anar al cementiri o jugar a l’strip poker. I que normalment se’n porta un clatellot (altrament dit colleja)

9. “Com es canvia l’hora del cotxe?”

La pregunta que no et vols fer. Acabes optant per deixar-la igual i recordant que vas una hora endavant.

10. “Vosaltres ja heu canviat l’hora?”

L’empollón del grup que una setmana abans ja ho té fet, PER SI DE CAS!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s