Coses que passen quan fas anys per Nadal

Néixer en època de festes nadalenques no és pas tant fàcil com sembla. Ja ho diuen els experts, els de principis d’any tenen avantatge sobre els altres. A no, que eren els de finals. A no, que hem de preguntar-ho a la CUP.En tot cas, tant si has nascut el dia 25 de desembre o el dia 6 de gener, sabràs de què et parlo.

  1. Ets un putu ERE de regals 

La frase: ‘tu tens més regals per Nadal oi?’ és l’equivalent a ‘en 5 minuts arribo’. Per una família un nen nascut entre el 24 i el 6 de gener és l’oportunitat perfecta per fer una reestructuració comercial dels regals de Nadal. Mentre els teus cosins obrin els seus regals de nadal, tu obriràs el teu d’aniversari. Ni un empresari amb una empresa en concurs de creditors ho hauria pensat millor.

2. Ets el més petit de la classe (24-31 de desembre)

Avantatge o desavantatge? T’ho preguntaràs tota la teva vida i no en sabràs la resposta. Ets qui més pateix l’espera dels 18 anys, però qui segueix tenint 29 mentre els altres tenen 30. Ets a qui no li fan la broma dels patitos als 22, però qui no li diuen avi quan en fa 25. Millor no pensar-hi massa.

3. Ets el més gran de la classe (1-6 de gener)

No el més madur, ni el més intel·ligent. El més gran! El que ha d’aplanar el camí pels altres. El que li diran avi cada vegada que faci anys, el que podrà comprar alcohol pels altres abans que ningú. El que haurà de repetir mil vegades l’aniversari quan els seus amics l’atrapin. Ànims.

4. Les dates per la teva festa

Dinars i sopars inacabables el 24, 25, 26, 31, 1 i 6? Sopars d’empresa? Amics invisibles? La cuesta de enero? Doncs tu ho tens tot per duplicat! No pots fer cap cosa massa pesada per sopar, ja estaran tots els teus amics recordant: “jo porto 3 dies seguits menjant”. Ni anar a sopar a fora “ja no em queden diners”. Ni sortir massa de festa “el dia 31 ja sortirem”. La teva festa d’aniversari és com les rebaixes.

5. Tothom se’n recorda del teu aniversari 

Si alguna cosa bona té néixer per aquestes dates assenyalades és que tothom se’n recorda. I si no, ho arreclen dient: “ah em pensava que era per Fi d’Any i no el 30”. O aprofiten Nadal per felicitar-te per quedar bé. Són els dies perfectes per néixer si tens familiars que s’obliden fàcilment de les dates importants.

6. Has de fer un excel per no repetir vestuari 

Has d’estar guapo massa dies seguits: Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis…i el teu aniversari! A estrenar roba tots aquests dies. Acabes optant per comprar roba reversible i combinar 4 models diferents entre 4 anys seguits. Això sí, amb una graella de colors i amb molts clips.

7. Mai tindràs regals a l’estiu 

Com que acomules tants regals durant Nadal seguits, la resta de l’any t’has d’autofinançar. Una cosa que acaba resultant armaris sense fons per hivern i dos pantalons i una samarreta a l’estiu. Tens 4 parells de botes de diferents colors i alçada per hivern, però en prou feines trobes les albarques el mes de juny. Winter is coming friend.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s