24 hores d’any nou

14:00 

No tens ni idea de què fer avui a la nit. I encara estàs a la feina perquè resulta que això que caigui el dia 31 en diumenge és una cosa impossible. Els teus amics no es posen d’acord entre disco, masia o quedar-se a casa jugant al monopoly. Acabeu optant per la primera opció perquè a una de les teves amigues li fa tilín un noi que hi anirà. Entrada+cotillón+5 consumicions+cava gratis= 50€. A la revenda 150.

15:00

Aprofites el descans per anar a comprar alguna cosa. Perquè ja se sap que tots els teus amics repassen què et poses cada any, no fos cas que repeteixis. Ja pots tenir 10 vestits negres perfectament portables aquella nit, que en necessitaràs un altre. Així que surts disparada al Bershka buscant una cosa negra, o vermella, o que brilli. I unes sabates és clar. Negres, o vermelles i que siguin una màquina de tortura.

16:00

Estàs encara a la feina. Intentant planejar com t’ho faràs per pentinar-te i arreclar-te i arribar al sopar.

17:00

T’arriben, ara sí, invitacions gratis. La gent es va rajant i va enviant missatges de si vols les seves entrades tirades de preu.

18:00

Tu segueixes a la feina…Mentre els altres parlen de botellón pel grup de whatssap. Intentes concentrar-te, però de cop el teu mòbil t’avisa que tens 100 missatges.

19:00

Segueixes llegint missatges de whatssap.

20:00

Finalment surts de treballar. Corres fins arribar a casa, et fiques a la dutxa, ensabones, esclareixes, pentines, eixigues, planxes. Arranques l’etiqueta del vestit nou, te’l poses. No tens cap sostenidor que hi quedi bé, i menys encara el conjunt vermell. Colònia, deshodorant, cremes. No estàs depilada. Tires la casa per la finestra i agafes la cutxilla. Et mires al mirall sense ni tenir ni puta idea de com pentinar-te.

21:00

Fas tard. Però et costa tres pentinats decidir-te per deixar-te’l suelto. No tens temps de maquillar-te, així que agafes tot el calaix ple de pintures i te’l poses al bolso. No vols pagar encara més guardarroba així que t’agafes només una jaqueta. Intentes posar-te les sabates. Et poses unes ballarines i fiques les mones dins del bolso. Surts disparada per la porta. A mig camí te n’adones que t’has deixat els diners. Tornes enrera.

tv fox season 7 24 serie

22:00

Arribes al sopar. I, encara que facis tard, ets la primera.

23:00

Comenceu a sopar, una hora i mitja després. A corre cuita perquè a dos quarts hauràs de començar a pelar el raïm i enviar missatges de bon any nou, que després es col·lapsa.  Tot i així, la teva mare això no ho acaba d’entendre i et truca a només 5 minuts per les campanades. Te la treus de sobre just a temps. Et menges el primer raïm quan toquen el primer quart.

man nervous 24 calm jack bauer

00:00

T’has ennuegat. Ho dissimules com pots i comences a tirar serpentines i a beure cava. Fins ara només has begut aigua. Perquè tothom ja sap que això és inversament proporcional. Si beus cervesa durant un sopar: vas de tranquis, si beus cocacola: vols agafar el puntillu i si beus aigua: és que vols agafar un coma etíl·lic. En fi, a corre cuita altra vegada acabeu el sopar i marxeu a buscar el que us ha revenut l’entrada al polígon.

1:00

Feu botellón ràpid al costat del cotxe. Per no gastar en guardarroba deixes la jaqueta allà i et poses ja les sabetes infernals. No trobeu l’home de les entrades però igualment us poseu a la cua quilomètrica plena de nens de 16 anys que sí que tenen entrada.

2:00

Les nenes de 16 anys de davant vostre no poden entrar. Així que us coleu descaradament i entreu en un lloc on sona “la Gozadera”. Mires el guardarroba, cua d’una hora, mires la barra, cua de dues. Decidiu dividir-vos i repartir feina.

3:00

El cambrer no t’ha entès i t’ha posat vodka enlloc de ron. Amb dos cubates per cap intenteu trobar als altres que han anat al guardarroba. Mitja hora després encara no ho heu aconseguit així que us beveu els seus també. Sona per segona vegada “la Gozadera”.

4:04 error not found 

5:00

Estàs cridant Miami me lo confirmó amb gent amb la qui no has vingut però que mira, et sonaven.  Ja no et notes els peus i creus que vas per la tercera consumició. Et gires i de cop veus a tots els teus amics ballant a dos grups de tu. Com que els nens de 16 anys ja se n’han anat, pots arribar fins a ells.

6:00

Ja t’has gastat les 5 consumicions. ‘Què està sonant? Mecano?’ Remember’s time! Ara sí que amb un peu a punt de l’amputació et converteixes en la reina de la pista. Balleu tranquil·lament fins que te n’adones que la que ha lligat i ha desaperagut és la que condueix, i la que té el tiquet del guardarroba.

7:00

Obren els llums i tothom es lleig. Intenteu trobar a la desaperaguda però no hi ha 3G en aquest polígon deixat de la mà de déu. La cua al guardarroba es fa cada vegada més kilomètrica i la gent que queda, a part de vosaltres, cada vegada més demacrada. Fins que veieu que sou vosaltres mateixos.

8:00

Suplicant heu aconseguit que us tornin les coses del guardarroba. Els peus tornen a tenir sensibilitat després de posar-te les ballarines i tens ganes de tirar a la paperera les sabates. Com zombis i congelats aneu fins al cotxe fins que un recorda que hi ha una parada de xurros. (adjuntar aquí amic pesat que comença a cantar la cançó). Així que sense jaqueta i amb molta son aneu a buscar xurros.

9:00

Una hora de cua més tard. Torneu al cotxe amb uns xurros dolentíssims i que us han costat una pasta. Et tornen a casa i sense desmaquillar et tires al llit.

10:00

T’has deixat l’alarma posada del dia anterior. 

11:00

Et truquen. “Nena que comença el concert!” La teva mare només t’ho comenta i ja que està et desperta i torna a repetir: “Bon any!”

12:00

Et desperta al sofà una cançó del concert. Has deixat maquillatge al coixí.

13:00

Sona el despertador de veritat. Et dutxes i esmorzes (a la una?) molt ràpid. Per no perdre’t ni el Danuvi Blau ni la Marxa Radetzky.

14:00

A casa dels teus avis tots els cosins feu la mateixa cara de demacrats. 

I l’any següent, tornem-hi!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s