Coses que els catalans tardem molt a fer

Els catalans tenim moltes coses pendents per fer. Com la nostra llista de “abans que em mori vull haver saltat en paracaigudes”. Aquí en presento unes quantes que estaria bé enllestir abans que alguns de nosaltres ens tirem en paracaigudes

1. La Sagrada Família 

Un tòpic ja dels catalans. De fet, crec que hauríem de ser considerats uns irresponsables només perquè el nostre principal reclam turístic no està acabat. És motiu de cese

2. Ajuntar el tramvia a la diagonal

Una mena de somni que faria la vida als barcelonins molt més fàcil, però que sembla impossible per…no sé per què. De fet és una cosa que proposen tots els alcades, fan un estudi, i després no ho acaben fent.

3. Utilitzar els smartbox

Quan van començar a sortir semblava que era el futur dels regals d’aniversari, però ara és només un llibre que tens aparcat en un calaix i que, si tens sort, no caduca.

4. El quart cinturó 

I mira que jo el tinc al costat de casa. Això és una cosa com el tramvia però encara més complicat perquè és com un expediente X i a més, no afecta directament als de Barcelona, sinó als pringats de l’àrea metropolina.

5. Dir “fem un pensament”?

Ja pots acabar un dinar o sopar que hagi durat una hora, mitja o dos minuts per menjar un entrepà, si els catalans ens assaiem en una taula invertirem la major part del dinar o sopar en el que se’n diu “sobretaula”. Fins que algú diu les paraules “fem un pensament”? i s’aixeca. Si es queda quiet entrem en una espiral sense sortida.

6. La independència

Tant que la gent ja ha canviat les estelades del balcó…dues vegades! Hi ha països que ja haurien declarat la seva independècia i la del seu veí amb el temps que portem nosaltres. Què serà primer…Sagrada Família o Independència?

Per saber si es triga molt o poc en fer aquestes coses ho he mesurat en serials de tv3 que han passat entremig

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s